1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gevulde kameel

Gevulde kameel

  • , Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 28-11-2000

Ingrediënten


300 dadels, 200 pluvieren-eieren, 20 karpers van elk 1 kg, 4 trapganzen (schoongemaakt en geplukt), 2 schapen, 1 grote kameel, kruiden, rijst


Verder heb je nodig


Bladeren van de doum-palm


Uit het boek 'Water Music' van T. Coraghessan Boyle. Dit recept is voor 400 personen en alleen geschikt voor smullers met gevoel voor humor!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Graaf een grote kuil, drie voet diep. Laat daarin vuur laaien tot hete kolen.

Bereidingswijze

Kook de eieren hard en pel ze.Ontschub de karpers en vul ze met de eieren en dadels.Kruid de ganzen en vul ze met de gevulde karpers.Vul de schapen met de gevulde ganzen en vul de kameel met de gevulde schapen.Wikkel het kameel in de palmbladeren en begraaf het in de kuil.Twee dagen bakken.Serveren met rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zolderkamertje


Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zolderkamertje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top