1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Spareribs

Spareribs

  • Multi-cultureel,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-11-2000

Ingrediënten


2 kg spareribs (krabbetjes), 3 eetlepels ketjap, 3 eetlepels sherry, ? eetlepel abrikozenjam, 1 eetlepel mosterd, 1 theelepel tomatenpuree, mespunt gemalen kruidnagel, mespunt kaneel, zout, versgemalen peper.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak een saus van de ketjap, sherry, abrikozenjam, mosterd, tomatenpuree, kruidnagel, kaneel, zout en peper. Bestrijk de spareribs met de helft van de saus en laat deze 30 minuten intrekken. Leg de spareribs zo hoog mogelijk boven het vuur op het rooster van de barbecue en rooster ze in 30 minuten per kant gaar en bruin. Bestrijk ze tijdens het roosteren regelmatig met de resterende saus.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top