Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Tulband
  5. Tulband

Tulband

Door: saffeera

  • Nederlands, Banket
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 28-11-2000

Ingrediënten


250 gram boter (gesmolten), 250 gram suiker, 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, 4 eieren, 1/2 zakje bakpoeder, 5 cl. melk (hoeft niet als je de boter smelt), 200 gram rozijnen, sucade


Verder heb je nodig


Tulbandvorm


Lekkere tulband voor speciale gelegenheden, feesten of als je er zin in hebt!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alle ingredienten kneed je, totdat er een deeg ontstaat. Als laatste de rozijnen en de sucade toevoegen. De vorm invetten en dan de tulband 1 uur en 10 minuten op 180 graden in de oven bakken.

Serveertip

Lekker met poedersuiker



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saffeera
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top