1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Tartaar Stroganoff

Tartaar Stroganoff

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 28-11-2000

Ingrediënten


400 g tartaar - 1 ui, gesnipperd - ? rode paprika, in stukjes - 250 g champignons, in plakjes - 1 grote vleestomaat, ontveld en in stukjes - peper - zout - paprikapoeder - 50 g boter - 20 g bloem - 2 dl runderbouillon - 1/8 l creme fraiche



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrooi de tartaar met peper, zout en paprikapoeder. Vorm er balletjes van.
Bak de balletjes in de boter in 5 minuten bruin. Laat ze zo nu en dan door de pan rollen. Neem ze uit de pan en houd ze warm.
Bak de ui goudbruin in het bakvet. Voeg de paprika en de champignons toe en bak enkele minuten mee. Voeg de tomaat toe en roer de bloem door het groentemengsel. Roer beetje voor beetje de bouillon erdoor tot een gebonden saus ontstaat.
Roer de creme fraiche door de saus en voeg de tartaarballetjes toe.

Serveertip

Geef er een gemengde salade met rode paprika bij. Lekker met witte (en wilde) rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top