Garnalensalade

  • Nederlands, Buffet
  • 20-30 min.

ideaal bij een lopend koud buffet

Deel dit recept

Ingrediënten
200 gram gekookte garnalen
2 fijngesneden hardgekookte eieren
1 eetlepel zeer fijngesneden ui
1 theelepel gembervocht
1 theelepel tomatenketchup
1 theelepel cognac
4 eetlepels mayonaise
1 theelepel citroensap
zout en peper naar smaak
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten, met uitzondering van de garnalen, goed door elkaar.
Hak 50 gram garnalen niet al te fijn. Meng deze met de overgebleven garnalen
door de mayonaise massa en zet deze vervolgens op een koele plaats.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jos_v_p avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten