Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Speculaas-Anijsmuffins

Speculaas-Anijsmuffins

Door: emmie_m_a

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 27-11-2000

Ingrediënten


-250 gr Bloem
-1.5 tl Bakpoeder
-zout
-65 gr. witte basterdsuiker
-10-15 gr. speculaaskruiden
-1-2 tl anijszaadjes, fijngewreven
-3 grote eieren
-1.5 dl melk
-4 el gesmolten boter of margarine.


Verder heb je nodig


Muffinvorm met 10 holtes of 10 cakevormpjes.


De speciale smaak en geur van speculaaskruiden combineren ook goed met anijs.

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Verwarm de oven voor op 200 C.
-Meng de bloem met bakpoeder,mespuntje zout,suiker,speculaaskruiden en anijs.

Bereidingswijze

-Klop de eieren los met melk en boter
-Klop het eimengsel geleidelijk door het
bloemmengsel zodat er een vrij stevig beslag
ontstaat.
-Schep het beslag in de holtes van de vorm.
-Bak de muffins in het midden van de oven in
ongeveer 20 min. gaar en lichtbruin.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van emmie_m_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top