1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. Mascarpone Bonbons

Mascarpone Bonbons

Door: montignacje

  • Montignac, Tussendoortje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-11-2000

Ingrediënten 20 personen


1 bakje mascarpone (250 gram)
100 gram chocolade (> 70% cacao)



Superlekkere (fase II) montignac bonbons, uit montignac stap voor stap, de eerste 6 weken van Ria Tummers

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak 20 gram van de chocolade in hele kleine stukjes, smelt de overige chocolade in de magnetron (ongeveer 1 minuut op vol vermogen) of au bain marie.
Roer de mascarpone los en meng de gesmolten chocolade er goed doorheen, voeg tot slot de fijngehakte chocolade erdoorheen. Maak ongeveer 20 balletjes van de massa, gebruik eventueel papieren bonbonbakjes, en laat de bonbons een paar uur opstijven in de koelkast.

Serveertip

Voor gebruik even op kamertemperatuur laten komen



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van montignacje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top