1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Griekse keuken
  5. tiri saganaki

tiri saganaki

  • Grieks, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-11-2000

Ingrediënten 4 personen


350 gram kefalotiri of kefalograviera of een andere harde,pittige kaas, bloem, peper, olie om te bakken, 1 citroen.


Verder heb je nodig


Een groot mes, koekepan


Griekse gebakken kaas

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De kaas in 4 gelijke schijven snijden, 2 - 3 eetlepels bloem met een een beetje peper door elkaar mengen.

Bereidingswijze

De schijven kaas door het meelmengsel halen en in de hete olie aan beide kanten bakken. Leg ze op een schaal en knijp er het sap van de citroen over uit. Gelijk serveren.

Serveertip

Een heerlijke meze voor bij een glaasje ouzo



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van akontoleon


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van akontoleon
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top