botervis

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

botervis uit de romertopf

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 botervis van 500 gram*
2 tomaten*
1 ui*
2 eetl. boursain*
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
romertopf*
oven*

Voorbereiding

zet de oven op 200 graden*
snijd de tomaten en ui in plakjes*
laat de romertopf 10 minuten met water gevuld staan*
smeer de vis van binnen en van buiten in met peper en zout en wat kerrie*

Bereidingswijze

leg eerst de ui,dan de tomaat en dan de vis erop* leg wat klontjes kruidenkaas over alles* deksel erop en 45 minuten in het midden van de oven*

Serveertip

lekker met krieltjes*
eet smakelijk!!!!!!!!!!!!!!

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

simone3 avatar
simone3

Doorsturen

Home Recepten