1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Montignac keuken
  5. kaassoufle

kaassoufle

  • Montignac, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-11-2000

Ingrediënten 3 personen


6 eieren*200 gr.geraspte belegen kaas* 4eetl. creme_fraiche


Verder heb je nodig


Oven*romertopf*mixer


Kaassoufle uit de romertopf

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 190 graden*
romertopf invetten*
eieren splitsen*

Bereidingswijze

Mix de eiwitten stijf met een snufje zout*
klop de dooiers een beetje met de kaas*
peper en zout erbij*
schep de eiwitten voorzichtig door het dooiermengsel*
giet in de romertopf en zet in de oven* zet meteen de oven hoger op 250 graden zodat de kaassoufle een mooi bruin kleurtje krijgt.
blijf erbij want na ongeveer 20 minuten is hij klaar en dan moet hij er meteen uit anders stort hij in.

Serveertip

Lekker met een frisse salade
smakelijk eten!!!!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van simone3


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van simone3
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top