1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Slanke keuken
  5. Rug Van Hertenkalf Met Champignonsaus

Rug Van Hertenkalf Met Champignonsaus

Door: erie_fraters

  • Slanke keuken, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-11-2000

Ingrediënten 1 personen


60 gr champignons
een stuk hertenkalfsrug zonder bot van ca 150 gr.
zout en peper
1 theel olie
2 theel boter
50 gr creme fraiche



347 Kcal / 1452 KJ

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de gewassen champignons in plakjes. Klop de reerug voorzichtig iets plat en bestrooi hem met wat peper en zout. Verhit de olie in een pan en braad het vlees in ca 3 minuten rondom aan. Giet de olie uit de pan en houd het vlees warm. Verhit de boter in de pan en bak de champignons. Bestrooi ze met wat zout, roer de creme fraiche erdoor en laat iets inkoken. Snijd de hertenrug in schuine plakken en schep de saus erover.

Serveertip

Geef er desgewenst aardappelpuree of aardappelkroketjes bij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top