Hete Bliksem

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-11-2000

Appelstamppot naar met uitgebakken spekjes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1,5 kilo kruimige aardappelen, 750 gram zure appels, 750 gram zoete appels, 1 grote ui, 2 pakjes gerookte spekstukjes, peper, zout, eventueel bouillon
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Stamper

Bereidingswijze

Breng de aardappels aan de kook. Voeg de laatste 10 minuten de appels toe. Snijd intussen de ui fijn en bak deze samen met de gerookte spekjes bruin. Als de aardappels/appels gaar zijn, stamp ze dan door elkaar en voeg peper, zout en eventueel bouillon toe. Meng hier de gebakken ui/spekjes doorheen.

Serveertip

Overheerlijk met een ouderwetse gehaktbal of rookworst.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten