1. Home
  2. Recepten
  3. Regionale keuken
  4. Vlierazijn

Vlierazijn

Door: kiekendiefje

  • Regionaal, Saus/dressing
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 21-11-2000

Ingrediënten


Vlierbloesem
halve liter wijnazijn



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vlierbloesem gedurende enkele dagen op niet-winderige, warme plek laten drogen. Ervoor zorgen dat de bloesem niet bruin wordt.

Bereidingswijze

In weckfles of glazen pot wijnazijn gieten en gedroogde vlierbloesem toevoegen, afsluiten en gedurende twee weken in de zon laten trekken.Vervolgend door een fijne doek zeven en in een goed gereinigde glazen fles bewaren voor gebruik.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kiekendiefje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top