Kerst specialiteit

  • Nederlands,
  • 10-20 min.

Een leuk Kerstman portretje om te eten

Deel dit recept

Ingrediënten 5 recipe.people

Spekjes(Snoep)wit&puntig
Pepernoten
Dropveters
roode zure matjes


Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


  • Maak van de spekjes een ruit ^aan allebij de kanten

  • maak op het bovenste driehoekje met de roode matjes rood

  • Maak nu met witte spekjes een bol eraan

  • Nu heb je de muts af
  • Maak met de pepernoten nu een neus en 2 ogen

  • Maak met de dropveters een mond

  • En maak met de overgebleven spekjes de baard

  • En Voila

Serveertip

Serveer het op een kerst bord met kerstkransjes erbij

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

flexfriend avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten