Engels Grill-Ontbijt Met Worst, Bacon En Spiegelei
- Engels, Ontbijt
- 30-60 min.
Voorbereiding
Lekkere informatie over worstjes:
Worstjes zijn er in vele smaken en maten:
Chipolata (runder-, kalf-, varkens-, lamsworstjes).
Bereiding: bestrijk de worstjes met een beetje olie en laat ze in een
koekenpan of onder de grill rondom bruin worden.
Verse worstjes (runder-, varken-, kalfworstjes) lijken op dunne
saucijsjes.
Bereiding: leg de worstjes 15 minuten in een laag bijna kokend water. Dep
ze droog, bestrijk ze met een beetje olie en laat ze in een koekenpan of
onder de grill rondom bruin worden.
Bereidingswijze
Bereidingswijze
1. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Halveer de tomaten. Snijd
de stelen van de champignons.
2. Leg de worstjes en de bacon op het rooster van de grill. Leg de
champignons en de tomaten er met de snijkant naar boven naast.
Bestrijk de worstjes, de champignons en de tomaten met een beetje olie.
Laat alles onder de hete grill lichtbruin worden. Keer alle ingredienten,
behalve de tomaten, tussentijds geregeld om.
3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de eieren, zorg
dat de dooier heel blijft. Rooster de boterhammen.
4. Leg de eieren op 4 warme borden en leg de worstjes, de bacon, de
tomaten en champignons ernaast. Geef de toost er apart bij en voeg aan
tafel zout en peper naar smaak toe.