1. Home
  2. Recepten
  3. champignonsaus

champignonsaus

Door: geestje

  •  , Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-11-2000

Ingrediënten 2 personen


1 sjalot-1 el boter-peper-zout-paprika-citroensap-250 cc. koffieroom-kippenbouillon-250gr champignons



Lijnvriendelijke roomsaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De fijn gesnipperde sjalot laten garen in de boter. Champignons bijvoegen, kruiden met peper, zout, paprikapoeder en een beetje citroensap. Champignons bakken tot ze gaar zijn. Koffieroom en kippenbouillon bijvoegen en laten inkoken. Desnoods kan men ook de jus van het gebakken vlees toevoegen.

Serveertip

Opdienen bij steak of pasta



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geestje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top