Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. champignonsaus

champignonsaus

Door: geestje

  •  , Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-11-2000

Ingrediënten 2 personen


1 sjalot-1 el boter-peper-zout-paprika-citroensap-250 cc. koffieroom-kippenbouillon-250gr champignons



Lijnvriendelijke roomsaus

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De fijn gesnipperde sjalot laten garen in de boter. Champignons bijvoegen, kruiden met peper, zout, paprikapoeder en een beetje citroensap. Champignons bakken tot ze gaar zijn. Koffieroom en kippenbouillon bijvoegen en laten inkoken. Desnoods kan men ook de jus van het gebakken vlees toevoegen.

Serveertip

Opdienen bij steak of pasta



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geestje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top