1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. krabsalade

krabsalade

Door: saracath

  • Montignac, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-11-2000

Ingrediënten 2 personen


200 gr krabfantasie/2eetlepels gedroogde dille/4 eetl.mayonaise (zelf gemaakt)/10 radijsjes/2 tomaten/2 hardgekookte eieren/gemengde sla/z/p


Verder heb je nodig


Kom


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De krab in kleine stukjes plukken/radijssjes in plakjes en danin reepjes snijden/tomaaten van hun zaadjes ontdoen en in reepjes snijden/ de eieren in blokjes snijden/

Bereidingswijze

Roer de mayonaise en de dille en z/p door elkaar.Scep de krab de radijs de tomaat en het ei met de mayonaise door elkaarverdeel de sla over 2 borden verdeel de krabsalade er overheen /in fase 2 kunt u hier (geroosterd volkorenbrood bij eten) eet smakelijk dit komt uit montignac op klompen



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saracath
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top