1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Andalusische Spiegeleieren

Andalusische Spiegeleieren

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-11-2000

Ingrediënten


300gram aardappelen* 25gram boter*1 ui*3 tomaten* zout versgemalen peper* 1 dikkeplak gekookte ham (100gram)* 2 eieren* 1el kappertjes.



Lekker apart hoofdgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Aardappelen schillen en wassen en in schijfjes snijden. In grote koekenpan boter smelten. Aardappelen onder omscheppen bakken. Ui snipperen en meebakken. Tomaten ontvellen en in dikke plakken snijden, laten meebakken. Bestrooien met peper en zout. Ham in blokjes snijden en erdoor scheppen en even meebakken. Boven pan 2 eieren breken en bestrooien met peper en zout. Doorbakken tot eiwit is gestold. Bestrooien met kappertjes.

Serveertip

Lekker met salade en bruin stokbrood



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van eveliene_b


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van eveliene_b
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top