1. Home
  2. Recepten
  3. Roereitje Met Hollandse Grijze Garnaaltjes

Roereitje Met Hollandse Grijze Garnaaltjes

Door: orphan

  •  , Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-11-2000

Ingrediënten 4 personen


50 gr Hollandse garnalen, 4 henneneitjes, 10 gr boter en 0,5 dl room.



Een Amuse voor 4 personen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Spoel de garnalen af onder de koude kraan en laat ze goed uilekken. Snijd de kapjes voorzichtig van de eieren en laat ze leeg lopen in een kom. Spoel de eierschalen uit onder de warme kraan en laat ze uitlekken. Klop de eieren rustig los. Verwarm de boter in een koekenpan. Schenk de eieren in de pan en verwam het geheel op een matig vuur. Voeg als het eimengsel begint te stollen de garnalen toe en schep alles goed om. Roer de room door het roerei en vul de eierschalen direct met het roerei. Serveer de gevulde eitjes direct.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top