1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Pilaf

Pilaf

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-11-2000

Ingrediënten 4 personen


 Kipfilet
 Ui
 Perzikken
 Zout
 Rijst
 Tomatenpuree
 Sambal
 Knoflook


Verder heb je nodig


Braadpan
Pan voor de rijst


Lekker, bijzonder en toch heel gewoon.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

 Ui versnipperen
 Perzik snijden
 Kip snijden en zouten (ca. 3 schep)
 Water met zout (ca. 1 schep) opzetten
 Braadpan met croma opzetten
 Vlees in de braadpan aan laten braden
 Rijst in de pan ca. 8 minuten laten koken
 Ui in de braadpan toevoegen
 Perziksap toevoegen
 Rijst afgieten
 Tomatenpuree toevoegen aan de kip
 Perzikken toevoegen
 2 el sambal toevoegen
 Eventueel knoflook toevoegen
 Alles laten sudderen

Serveertip

Maak een ring van de rijst en doe de Pilaf in het midden, dat geeft een gezellige sfeer.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mklandman


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mklandman
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top