1. Home
  2. Recepten
  3. Foie gras
  4. Canapes met foie gras - 2

Canapes met foie gras - 2

Door: silleke

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-11-2000

Ingrediënten 20 personen


20 ronde canapes (doorsnede 5 cm.) - 250 gr. foie gras in ronde vorm - 60 gr. boter - (imitatie)truffel



Borrelhapje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Canapes zijn stukjes gebakken of geroosterd brood, die dienst doen als basis voor beleg. Er wordt wit-, bruin- of roggebrood voor gebruikt, bestreken met boter, een mengsel van boter en mayonaise of andere ingredienten. Het is aan te raden brood van 2 of 3 dagen oud te gebruiken. Wikkel het brood in een vochtige doek en bewaar het in de koelkast. Zo kan het dun worden gesneden.

Bereidingswijze

Bewaar de foie gras zo koel mogelijk.
Snij de foie gras in dunne plakken met een warm gemaakt mes. Bestrijk de stukjes brood met boter. Leg op elke canape een plakje foie gras en garneer met (imitatie)truffel.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top