1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Kastanje chocolade truffels

Kastanje chocolade truffels

  • Nederlands, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 13-11-2000

Ingrediënten 8 personen


150 gram kastanje puree (blik a 435 gram van delice du patron) 100 gram pure chocolade, 30 gram boter, 2 el slagroom, 70 gram poedersuiker, 1 zakje vanillesuiker, 100 gram hagelslag naar keuze.


Verder heb je nodig


Mixer


(Toveren uit een blikje)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Wrijf 150 gram kastanjepuree door een zeef, smelt de chocolade met de boter en de slagroom au bain Marie. Klop er de poedersuiker, de vanillesuiker en de kastanjepuree door. Laat het mengsel in de koelkast afkoelen en een beetje opstijven. Klop het mengsel met een mixer lichtbruin. Vorm er balletjes van en rol ze door de hagelslag naar keuze.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van irbi


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van irbi
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top