Kipsalade

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 60-120 min.

kipsalade die wij meestal tijdens de feestdagen eten

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500gr kipfilet blikje manderijnen 8 augurken 4tl mosterd 2tl suiker peterselie 4el mayonaise bekertje zure room
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

grote kom

Voorbereiding

kipfilet koken met een kruidenbuiltje kip in kleine stukjes snijden manderijntjes uit laten lekken en in stukjes snijden augurken in stukjes snijden

Bereidingswijze

meng in een kom de mosterd, suiker, peterselie, mayonaise en de zure room dooreen meng dit sausje door het kipmengsel. laat de salade minstens een uur in de koelkast staan

Serveertip

dit gerecht is makkelijk omdat je het bij een diner al een dag eerder kunt klaarmaken
leuk om in een cocktailglas te serveren

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jart avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten