1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Artisjokken Met Geitenkaasdressing

Artisjokken Met Geitenkaasdressing

Door: golsteijn

  • Frans, Vegetarisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-11-2000

Ingrediënten 2 personen


1 eetlepel(witte-wijn)azijn
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel(noten)olie
75 gr geitenkaas ( zachte )
zout / peper
1/2 zakje hzelnoten ( a 65 gr baukje)
1 blik artisjokken ( 400 gr.)
1/2 zakje sla
honing



Lekker pittig vegetarisch voorgerecht uit de magnetron

Ontdek meer:

Voorbereiding

Azijn en beide soorten olie in kom door elkaar kloppen, kaas erboven verkruimelen en erdoor roeren. dressing op smaak brengen met peper en zout en HONING naar smaak toevoegen
Een erge lekkere combi

Bereidingswijze

Noten grof hakken en in de droge koekepan ca. 4 min. al omscheppend roosteren. Artisjokken in water omspoelen en in vergiet uit laten lekken
artisjokken halveren , in lage schaal leggen
artisjokken ca. 2 min. in magnetron op hoogste stand(700 watt) verwarmen

Sla over 2 borden verdelen, artisjokken over borden verdelen en de dressing erover heen doen

garneren met noten

Serveertip

Lekker met geroosterd brood



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van golsteijn
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top