vegetarische tandoori

  • Indiaas, Vegetarisch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-11-2000

Een variatie op Tandoori kip

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 pakje Quorn

1 zakje Tandoori kruiden

3 teentjes knoflook

1 bekertje bulgaarse yoghurt
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

'sOchtends vroeg of de avond tevoren een pasta maken van de Tandoori kruiden, de yoghurt en de knoflook. (Liefst de knoflook pers gebruiken.
Doe de blokjes quorn hierin en zorg dat ze helemaal bedekt zijn door de pasta.
Zet dit weg in de ijskast maar dek het goed af.

Bereidingswijze

Haal de stukjes quorn uit de marinade, maar zorg ervoor dat er nog veel marinade aan blijft zitten.
Spreid de stukjes uit op een platte vuurvaste schotel en zet dit in de oven op 200 graden.
Als het te droog wordt evt wat van de marinade toevoegen.

Serveertip

Met rijst en een salade

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten