Charlotte russe

  • Nederlands, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-11-2000


Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
125 gram boter,125 gram suiker,125 gram gemalen amamdelen,200 gram aadrbeien,1 dl slagroom,2 eetlepels kirsch,25 lange vingers.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Roer de boter tot room,suiker erbij totdat het luchtig is, dan de amandelen erdoor. Roer 150 gram in schijfjes gesneden aardbeien erdoor. schenk de kirsch erbij. Klop de helft van de room stijf en doe deze door het mengsel. Knip voor de bodem een rondje van vetvrij papier. Zet nu de lange vingers tegen de de zijkant van de vorm. In het midden opvullen met het mengsel. Zet dit minstens een half uur in het vriesvak. Sla intussen de rest van room stijf en doe dit in een spuitzak. Garneer de Charlotte met de stijggeslagen room en de rest van de aardbeien.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten