1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Montignac keuken
  5. mediterane scampi met kaas montignac

mediterane scampi met kaas montignac

  • Montignac, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-11-2000

Ingrediënten 2 personen


Ingredienten

500 g gepelde en gekookte scampi 4 eetlepels olijfolie 2 middelgrote rode uien 400 g ontvelde tomaten 2 tenen knoflook ? liter witte wijn 1/8 liter kippenbouillon 1 eetlepel kappertjes 3 eetlepels dille 1? rode paprika zout peper 1 mespuntje saffraan 250 g Westlite belegen.


Verder heb je nodig


Hapjespan


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Zo maak je het:
De uien pellen, in stukjes hakken en licht aanbakken in de hete olie. Paprika wassen en in stukjes snijden en samen met de ontvelde tomaat bij de ui in de pan voegen. Knoflook persen en samen met de witte wijn en de kippenbouillon bij de groente voegen. Peper en zout toevoegen en het geheel kort aan de kook brengen. De kappertjes, saffraan en dille erbij voegen, daarna de scampi. Tot slot de in kleine blokjes gesneden Westlite belegen toevoegen. Alles kort verwarmen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saracath


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saracath
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top