1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Pinda ijs

Pinda ijs

  • , Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-11-2000

Ingrediënten


3 eidooiers, 125 gram suiker of honing, 1/4 liter melk, 250 gram pindakaas met stukjes noot, 3/8 liter slagroom, vanille essence naar smaak.


Verder heb je nodig


Ijsmachine


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de dooiers met de suiker of de honing tot het mengsel dik is. verhit de melk in een kom boven een pan met kokend water(niet te hard laten koken) voeg het dooiermengsel toe en blijf roeren tot het dik is. haal de kom van de pan af , klop er de pindakaas door en blijf dan kloppen tot het afgekoeld is en meng er de vanillessence door. doe dit mengsel samen met de slagroom in de ijsmachine en laat het bevriezen.

Serveertip

Lekker in combinatie met nootjes of chocolade



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cassandra


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cassandra
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top