1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gevulde paprika
  5. Gevulde paprika

Gevulde paprika

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-11-2000

Ingrediënten 2 personen


Rode paprika's, 1 ui, 1 teentje knoflook, champignons, rundergehakt, laos, peper, zout, ketoembar, currypoeder, ketjap manis, worchester saus, geraspte kaas


Verder heb je nodig


Ovenschaal


Gevulde paprika uit de oven

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Warm de oven voor op 175 graden. Maak de paprika schoon en "onthoofd" deze. Ontdoe de paprika's van de zaadlijsten. Snipper de ui en snij de knoflook fijn. Snij de champignons in schijfjes.

Bereidingswijze

Bak het gehakt rul in een pan met de ui en knoflook. Voeg naar smaak de kruiden toe, wacht wel met de ketjap en de worchestersaus tot het eind! Bak de champignons mee en voeg nu de ketjap en worchester saus toe. Vul de paprika's met het gehaktmengsel. Strooi wat geraspte kaas over de paprika's. Doe de paprika's in een ovenschaal en zet deze in de oven totdat de kaas gesmolten en bruin is geworden.

Serveertip

Lekker met rijst en salade.

tip: De kapjes van de paprika kunnen evt ook gesneden worden en met het gehakt worden meegebakken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van christine5


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van christine5
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top