1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Vispotje In De Romertopf

Vispotje In De Romertopf

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-11-2000

Ingrediënten 4 personen


Visfilet (kabeljauw, wijting,...)
zeevruchtenmengeling
room
ajuin
champignons
krielaardappeltjes
kerrie
look


Verder heb je nodig


Romertopf


Lekkere visschotel, te varieren met kabeljauw, wijting, zalm, garnalen,...

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Romertopf min. 15 min in koud water zetten

Bereidingswijze

Maak een mengeling van de champignons in blokjes, de aardappeltjes in blokjes, gesnipperde ajuin, geperste look, een beetje olijfolie en het kerriepoeder. Goed door elkaar husselen.
De vis smeer je in met citroensap en wat zout en snij je in repen
Beleg de romertopf met een laagje mengeling, daarna de vis erop, daarna weer de rest van de mengeling. Eventueel wat geraspte kaas er bovenop.
Overgieten met de room.
In een niet-voorverwarmde oven zetten en een 45 minuten laten smoren op het heetste.

Serveertip

De aardappelen kun je eventueel weglaten en vervangen door brood of rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miekatoen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miekatoen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top