Boerenkoolsoep Met Ei

  • Slanke keuken, Soep
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-11-2000

Boerenkool eet je in Zweden dus met name als
soep en hier is het recept (een Weight Watchers variant).Van Tabitha / groenteboer Egroups.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1/2 th olijfolie
1 kleine ui; fijngesneden
zout; naar smaak
100 g diepvries boerenkool
250 ml groentebouillon
cayenne peper; naar smaak
sojasaus; naar smaak
1 hardgekookt ei; in plakjes

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de ui in olijfolie met wat zout. Voeg boerenkool en bouillon toe en
laat het even aan de kook komen. Op smaak brengen met cayenne peper en
sojasaus.

Serveertip

Serveren met plakjes ei en geroosterd brood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten