Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Regionale keuken
  4. Spoom
  5. spoom

spoom

Door: bloemen4

  • Regionaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-11-2000

Ingrediënten 8 personen




2 fles rode wijn,1 fles likeur[als het maar zoet is.]1 pond suiker,2 van.suiker,mespunt kaneel,1 citroen,4 sinaasappels,gembervocht.
1 glaasje cerises kersen.


Verder heb je nodig


Geen


Is er nog wijn of likeur in huis die niet gedronken wordt??? Ja?

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de citroen en sinaasappels.
Besuiker 8 champagneglazen met suiker.Het vruchtvlees van de citroen en sinaasappel met de kersen aan een stokje prikken.

Bereidingswijze

Kook de wijn en likeur met de schillen,kaneelpoeder,suikers,en gembervocht
1 uurzachtjes trekken.
Passeren en in ijskast zetten.Voor het serveren spoon 15 min. in diepvries zetten.
Ijskoud serveren in het champagneglas met garnituurtje. Gezondheid. Wim.
15 min.

Serveertip

P/s uitkijken met auto rijden.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bloemen4
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top