1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Italiaanse rundvlees stoofpot

Italiaanse rundvlees stoofpot

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 08-11-2000

Ingrediënten 4 personen


1 flinke ui, 3 tenen knoflook, 1 winterpeen, 2 stengels bleekselderij, 250 gram champignons, 3 eetlepels olijfolie, 750 gram hachee vlees, 100 gram spekreepjes, 1 blikje tomatenpurree, 2 dl. vleesbouillon, 2 dl. rode wijn, 1 eetlepel italiaanse kruiden, peper en zout.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak de ui, de peen en de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes. Bak het vlees in de olie snel bruin. Voeg de spek en de groenten toe en bak dit 4 minuten aan. Voeg de tomatenpurree toe en warm alles goed door. Schenk de bouillon en de wijn bij het vlees en doe de kruiden erbij. Breng het geheel langzaam aan de kook en stoof alles in 2 1/2 uur gaar.

Serveertip

Serveer de stoofschotel met pasta en een italiaanse salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van irbi


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van irbi
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top