1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse Bluf

Haagse Bluf

Door: maryh

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-11-2000

Ingrediënten 4 personen



  • 3 dl bessensap
  • 3 eiwitten
  • 60 gram suiker


Verder heb je nodig


Mixer


Ontdek meer:

Voorbereiding

De kom en de gardes vetvrijmaken.

Bereidingswijze

Doe het vruchtensap met de eiwitten en de suiker in een grote kom en klop het mengsel met de Mixer tot het stijf is.

Serveertip

Serveer de Haagse bluf op met lange vingers of wafeltjes.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maryh
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top