Een heerlijk Italiaans dessert
Klop de eiwitten stijf met de helft van de suiker.
Klop de eigelen op met de andere helft van de suiker.
Warm de amaretto en de koffie op een zacht vuur op. Laat de blaadjes gelatine weken in water en voeg ze bij de hete koffie en amaretto.
Meng de mascarpone onder het eigeel en meng er daarna de gelatinebereiding onder.
Meng er dan de eiwitten onder.
Stort alles in een vorm.
LAAT EEN NACHT RUSTEN
Warm de room op met de chocolade en serveer met de cacaopoeder.
Corina1982 23-11-2011
hmmmm lijkt me lekker grt corina neem het mee
Siemprebinnie 17-11-2010
Heerlijk, heerlijk, heerlijk!!! Heb het zondag gemaakt en iedereen heeft ervan gesmuld. Had er een warme chocoladesaus bij geserveerd. Een absolute aanrader.
ikzelf1 22-11-2008
ikzelf1 ik wil graag weten wat voor room
dank u
jillbilly 24-07-2008
geprobeerd en het is nu al een klassieker in defamilie!
jillbilly 05-07-2007
hoi!
Bij het lezen van het recept loopt het water mij al in de mond. alleen heb ik wel een -waarschijnlijk domme- vraag. Als je het hebt over "meng onder", betekent dat door elkaar mengen? Of geheel iets anders? Ik wil het zondag maken, maar dan natuurlijk geen flater slaan!