1. Home
  2. Recepten
  3. Engelse keuken
  4. citroenkaas (lemon curd)

citroenkaas (lemon curd)

Door: avalon

  • Engels,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-11-2000

Ingrediënten


50 gr boter, 2 eieren, 75 gr suiker, 1 dl citroensap



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de eieren met de suiker, voeg de boter toe, verwarm op een zeer laag vuur tot de suiker gesmolten is , blijf kloppen in de massa. Voeg lanzaan het citroensap toe en blijf met een houten lepel roeren tot het mengsel kookt> laat het 3 min doorkoken, en daarna afkoelen

Serveertip

Koud erg lekker op brood



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van avalon
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top