1. Home
  2. Recepten
  3. Engelse keuken
  4. Fresh Egg Custard Sauce

Fresh Egg Custard Sauce

  • Engels, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-11-2000

Ingrediënten


2 eidooiers
25g suiker
250ml volle melk


Verder heb je nodig


1 pannetje


Een soort warme vla gemaakt van verse eieren

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.Mix de dooiers en suiker in een kommetje
2.Roer het gekookte melk door de dooiers en suiker
3.Doe deze mix terug in de pan op het vuur
4.Laat de mix dikker worden maar pas op dat het niet kookt (anders heb je scrambled eggs)

Serveertip

Lekker bij je pannekoeken of cake of gewoon om zo te eten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van angelsnacks


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van angelsnacks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top