1. Home
  2. Recepten
  3. Bagels

Bagels

Door: jacoba_b

  •  , Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-11-2000

Ingrediënten 4 personen


2 takjes peterselie, 2 takjes basilicum, 4 eieren, 2 eetlepel melk, 50 g gerapte parmezaanse kaas, zout, peper, 20 g boter, 1 pak sesambagels(4 stuks Kelderman), 12 blaadjes roquette(vers kruid), 8 plakken rauwe ham.


Verder heb je nodig


Bakring(doorsnede ca. 12 cm).


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op de grillstand.Was de peterselie en de basilicum en hak ze fijn. Klop de eieren los met de melk, kaas en de kruiden. Breng op smaak met zout en peper. Verhit de boter in een grote koekenpan. Bak van het eimengsel op een matig vuur in ca. 6 minuten een omelet. Steek met behulp van de bakring 4 cirkels uit de omelet. Halveer de bagels overdwars en rooster ze onder de grill. Was de roquette en dep hem droog. Beleg de onderste helften van de bagels met de roquette, ham en omeletjes. Bedek de omeletjes met de bovenkanten van de bagels.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jacoba_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top