Marsepein

  • Banket
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-11-2000

Zeer eenvoudig te maken, de structuur zal iets grove zijn maar de smaak is verrukkelijk! Per 100 gram: 440 kcal.

Deel dit recept

Ingrediënten
Voor 500 gram:

225 gram amandelen zonder vlies

225 gram poedersuiker

1 - anderhalf eiwit

Cacao
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wil je marsepein kleuren vraag dan bij de delicatessenwinkel of een "bevriende" bakker om levensmiddelenkleurstof.

Keukenmachine

Bereidingswijze

Maal de amandelen zo fijn mogelijk in de keukenmachine. Voeg de poedersuiker toe en meng dit goed. Voeg de eiwit toe, zoveel tot het een soep maar toch stevig mengsel wordt.

Serveertip

Doe er voor de kleur nog wat levensmiddelenkleurstof door en het ziet er vrolijk uit. Of rol er aardappeltjes van die je even door de cacao wentelt.

Laatste reacties

anita4 avatar
anita4 06-04-2011

neem ik mee hoor, groetjes van anita

chocomonster avatar
chocomonster 09-11-2000

O, Sinterklaas naar dit recept ben ik zo lang op zoek geweest, u bent een schat (maar dat wist u al) Dit wordt smullen.

chocomonster avatar
chocomonster 09-11-2000

O, Sinterklaas naar dit recept ben ik zo lang op zoek geweest, u bent een schat (maar dat wist u al) Dit wordt smullen.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten