1. Home
  2. Recepten
  3. Marsepein

Marsepein

Door: sint_en_piet

  •  , Banket
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-11-2000

Ingrediënten


Voor 500 gram:
225 gram amandelen zonder vlies
225 gram poedersuiker
1 - anderhalf eiwit
Cacao


Verder heb je nodig


Wil je marsepein kleuren vraag dan bij de delicatessenwinkel of een "bevriende" bakker om levensmiddelenkleurstof.
Keukenmachine


Zeer eenvoudig te maken, de structuur zal iets grove zijn maar de smaak is verrukkelijk! Per 100 gram: 440 kcal.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maal de amandelen zo fijn mogelijk in de keukenmachine. Voeg de poedersuiker toe en meng dit goed. Voeg de eiwit toe, zoveel tot het een soep maar toch stevig mengsel wordt.

Serveertip

Doe er voor de kleur nog wat levensmiddelenkleurstof door en het ziet er vrolijk uit. Of rol er aardappeltjes van die je even door de cacao wentelt.



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sint_en_piet
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top