1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Franse keuken
  5. Geroosterde Aardappeltjes Met Geitenkaas

Geroosterde Aardappeltjes Met Geitenkaas

Door: mauritsenole92

  • Frans, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-11-2000

Ingrediënten 4 personen


900 g aardappelen, geschild, in stukken, zout, versgemalen peper, 6 el olijfolie, 170 g haricots verts in stukjes van 3 cm., 100 g oesterzwammen in plakjes, 8 hele tenen knoflook, 6 takjes verse rozemarijn in stukjes, 230 g geitenkaas met kruiden (Chevre de Bellay) in stukjes


Verder heb je nodig


Grote lage ovenschaal.


Een heerlijk bijgerecht uit de Savoie; heerlijk geroosterde aardappeltjes met kruidige geitenkaas, paddestoelen, haricots verts en rozemarijn.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 g. Aardappelen in water met zout 10 min koken, onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken.

Bereidingswijze

In de Ovenschaal olie verhitten, aardappelen, haricots verts en oesterzwammen door de hete olie scheppen, zodat ze rondom met een laagje olie bedekt zijn. Knoflooktenen en 1/3 deel van de rozemarijn toevoegen. Groenten in het midden van de oven 20 min roosteren, geitenkaas erdoor scheppen en het geheel op smaak brengen met zout en peper, rest van rozemarijn erover verdelen, nog 10 min in de oven roosteren.



Deel dit recept

Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mauritsenole92
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top