1. Home
  2. Recepten
  3. gorgonzolasaus

gorgonzolasaus

Door: hollandaise

  •  , Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 03-11-2000

Ingrediënten


300 g oesterzwammen, 1 el boter
zout, vers gemalen witte peper
250 g room, 100 ml vleesbouillon
250 g gorgonzola



4 personen


Lekker bij pasta

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De oesterzwammen wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. De boter in een pan doen en verhitten. De paddestoelen laten aanbraden. Zout en peper toevoegen. De room en de vleesbouillon in de pan gieten en alles laten sudderen op een matig vuur. De gorgonzola in stukjes snijden en met een vork prakken. De kaas bij het mengsel doen en op een matig vuur laten sudderen tot de saus smeuig is. Steeds goed blijven roeren. De saus indien nodig nog eens op smaak brengen met peper en zout.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hollandaise
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top