Lam op z'n Grieks

  • 20-30 min.

Dit is niet de Kamasutra , maar een heerlijk smakend spiesje van lamsvlees en groenten uit Griekenland.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
-4 of 8 (dat hangt af van de grootte) lamskoteletten -2 uien - 4 tomaten - 12 gevulde groene olijven - 1 theelepel gedroogde munt - 2 eetlepels olie.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1.Snij de koteletten in blokjes zonder bot. 2.Schil de uien en snij ze in stukken.
3.Was en droog de tomaten en snij ze eveneens in stukken.
4.Snij de olijven doormidden.
5.Roer de gedroogde munt door de olie. 6.Verdeel de stukjes vlees, ui, tomaat en olijven over zes pennen of satestokjes en besmeer de spiesjes met muntolie.
7.Rooster ze bij matige hitte 8 - 10 minuten onder voortdurend keren.

Serveertip

Serveer met warm stokbrood besmeerd met kruidenboter.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

barbecook avatar
barbecook

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten