1. Home
  2. Recepten
  3. Lam op z'n Grieks

Lam op z'n Grieks

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-11-2000

Ingrediënten 6 personen


-4 of 8 (dat hangt af van de grootte) lamskoteletten -2 uien - 4 tomaten - 12 gevulde groene olijven - 1 theelepel gedroogde munt - 2 eetlepels olie.



Dit is niet de Kamasutra , maar een heerlijk smakend spiesje van lamsvlees en groenten uit Griekenland.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.Snij de koteletten in blokjes zonder bot. 2.Schil de uien en snij ze in stukken.
3.Was en droog de tomaten en snij ze eveneens in stukken.
4.Snij de olijven doormidden.
5.Roer de gedroogde munt door de olie. 6.Verdeel de stukjes vlees, ui, tomaat en olijven over zes pennen of satestokjes en besmeer de spiesjes met muntolie.
7.Rooster ze bij matige hitte 8 - 10 minuten onder voortdurend keren.

Serveertip

Serveer met warm stokbrood besmeerd met kruidenboter.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van barbecook


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van barbecook
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top