Gebraden kalfsfricandeau op franse manier

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.

Romertopf.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
750 gr. kalfsfricandeau * 1/4 ltr. rode wijn * kokskruiden * 1 laurierblaadje * zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Romertopf / Oven

Voorbereiding

Romertopf onder water zetten.

Bereidingswijze

Het vlees inwrijven met zout en kokskruiden, in de natgemaakte Romertopf leggen met de wijn en het laurierblaadje.
De deksel op de schotel leggen, deze in een koude oven plaatsen, die op 220 C. is ingesteld.
Het gerecht onder regelmatig bedruipen gaar braden in ca. 1 1/4 uur.
De saus naar verkiezing afmaken met zure room.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten