1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. Chinese Fondue

Chinese Fondue

  • Chinees,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-11-2000

Ingrediënten 6 personen


1 grote ketel met water
broentenbouillonblokjes
rode peper
3 grote ajuinen
soepgroenten uit diepvries
pilipilli(mag maar moet niet, het is enkel voor wie het graag pikant heeft
Alle soorten vlees geschikt voor fondue
scampi's



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Geen voorbereiding nodig

Bereidingswijze

Neem een grote ketel met water, per liter water doe je 2 bouillomblokjes erin.
Was en snij de groenten grof.
Snij het pepertje in kleine stukjes
doe eventueel de pillipilli erbij.
Laat alles gaarkoken.
Zeef de soep en doe de groenten weg.
De chinese fondue is klaar .
Het is veel gezonder en lekkerder dan de gewone fondue.

Serveertip

Voor het in de fondueketel te doen, kun je het best de soep eerst koken in de ketel en daarna overgieten.
Smakelijk



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van uchi


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van uchi
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top