Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Boeuf Stroganoff

Boeuf Stroganoff

Door: sasenserge

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 31-10-2000

Ingrediënten 4 personen


1kg biefstuk in dunne reepjes(hamlapjes of kleine gahaktballetjes kan ook), blik tomatencremesoep, 2 uien, 1 klein blikje champignons, 2 eetl. bruine suiker, 1 eetl. mosterd, 1 kop zure room, 1 kop cashewnoten, 1 kop pitloze rozijnen, 100gr. boter, worcestersauce, zout en peper.



Tikkeltje anders, om je vingers bij af te likken!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de uien en snijd ze in dunne ringen. Laat ze in een grote koekepan/hapjespan goudgeel worden. Neem de uien uit de pan en bak de biefstuk bruin onder voortdurend roeren. Voeg dan de tomatensoep, champignons, bruine suiker, mosterd, enkele druppels worcestersauce, de zure room, de rozijnen, de uien en het zout en peper toe. Roer dit alles goed door en laat het met een deksel op de pan doorkoken. Roer vlak voor het opdienen de cashewnoten erdoor

Serveertip

Lekker met witte rijst, spaghetti of gekookte aardappels en een frisse salade.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasenserge
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top