1kg biefstuk in dunne reepjes(hamlapjes of kleine gahaktballetjes kan ook), blik tomatencremesoep, 2 uien, 1 klein blikje champignons, 2 eetl. bruine suiker, 1 eetl. mosterd, 1 kop zure room, 1 kop cashewnoten, 1 kop pitloze rozijnen, 100gr. boter, worcestersauce, zout en peper.
Tikkeltje anders, om je vingers bij af te likken!
Schil de uien en snijd ze in dunne ringen. Laat ze in een grote koekepan/hapjespan goudgeel worden. Neem de uien uit de pan en bak de biefstuk bruin onder voortdurend roeren. Voeg dan de tomatensoep, champignons, bruine suiker, mosterd, enkele druppels worcestersauce, de zure room, de rozijnen, de uien en het zout en peper toe. Roer dit alles goed door en laat het met een deksel op de pan doorkoken. Roer vlak voor het opdienen de cashewnoten erdoor
Lekker met witte rijst, spaghetti of gekookte aardappels en een frisse salade.