1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Braziliaanse keuken
  5. Enchiladas

Enchiladas

  • Braziliaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 31-10-2000

Ingrediënten 4 personen


4 kleine tortillawraps
400 gram rundergehakt
400 gram spitskool (mag ook wel wat meer. let op: slinkt erg!)
3 theelepels komijnpoeder
flinke eetlepel kokospoeder
2 eetlepels gembersiroop
perper, zout naar smaak
chilisaus


Verder heb je nodig


Twee koekepannen


Kleine tortillawrap met spitskool, gehakt, gember en kokos

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijdt de spitskool in repen

Bereidingswijze

Bak rundergehakt liefst zonder boter in koekepan rul, voeg in repen gesneden kool toe en bak al omscheppend het mengsel 5 minuten. Voeg gembersiroop, kokos en komijn toe. Bak al omscheppend het hele mengsel nog een paar minuten.

Verwarm andere koekepan op hoog vuur en leg daar kort de tortillawraps in (niet te lang, want dan worden ze hard! Ze hoeven alleen maar een paar seconden op te warmen).

Schep kool-gehaktmengsel in wrap en vouw deze dicht.

Serveertip

Serveren met chilisaus (koud) er naast.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jopjoy


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jopjoy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top