Kanelly Cocktail

  • Nederlands, Nagerecht
  • 0-10 min.

Een lekker toetje op basis van Kanelly-koekjes!

Deel dit recept

Ingrediënten
Per persoon: 2 Kanelly's (theekoekjes van Bolletje), 3 eetlepels frambozen- of aardbeiensaus, 1 dl. vanillevla, 1 rozet slagroom, wat poedersuiker, takje groene mint
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Cocktailglazen of coupes voor een leuke presentatie.

Bereidingswijze

Verkruimel een Kanelly in een cocktailglas of coupe. Overgiet de verkruimelde Kanelly met frambozen- of aardbeiensaus zodat de kruimels goed worden doordrenkt. Voeg voorzichtig de vanillevla toe en spuit er een slagroomrozet bovenop. Bestrooi de overgebleven Kanelly met poedersuiker en steek die in het toetje. Garneer het geheel met een takje groene mint.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

vijfhoogachter avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten