1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. Eenvoudige Vissoep

Eenvoudige Vissoep

  • Montignac, Soep
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-10-2000

Ingrediënten


250 gram zachte witte vis (kabeljauw)
200 gram fruit de mers,
(dit is mosselen, garnalen, inktvis, etc.),
2 visbouillionblokjes,
2 uien,
2 preien,
1 paprika,
2 teentjes knoflook,
1 a 1,5 liter water,
peper



Eenvoudig

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Visbouillionblokkjes opzetten met water. Als de bouillion kookt de witte vis erbij doen met de gesneden knoflook en de grofgesneden groente. Als de vis en de groente bijna gaar zijn, de fruit de mers erbij doen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met wat peper.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van whiskey29


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van whiskey29
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top