Gevulde Lamsbout

  • Montignac,
  • 60-120 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 a 1 1/2 Kg lamsbout,
150 gram harde geitenkaas,
flink veel fijngehakte bieslook,
lamskruiden,
klein glas witte wijn
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


Koop een lamsbout zonder bot en kruid deze van binnen en van buiten met lamskruiden van een turkse slager (kruiden zonder toegevoegde suiker). Prak de kaas met een vork en meng deze goed met bieslook en wijn. Vul hier de bout mee, naai daarna de bout dicht met keukengaren. De bout in aluminium folie en in een matige warme oven /- 150 graden rose bakken in 60 minuten. Dan nog /- 5 minuten met open folie lichtbruin bakken. Zeer warm opdienen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

whiskey29 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten